Forskning
Erik Fooladi presenterer "Kjemi på kjøkkenet"
PDF Skriv ut E-post

Førsteamanuensis Erik Fooladi presenterer den spennende og aktuelle boka "Kjemi på kjøkkenet" på fagseminaret 16. mars. Les om fagboka her!

 
Boklansering
PDF Skriv ut E-post

Forfatterne Astrid Bjerkås og Gro Haarklou Mathisen presenterte boka "Bra mat. Hva forskningen forteller oss" på fellessamlingen for styret og tillitsvalgte i Landslaget i Oslo 20 1. I boka presenteres de sentrale forskeres svar på aktuelle spørsmål knyttet til hva som er sunt og trygt kosthold. Den er virkelig midt i blinken for mat og helselærere!.Les mer her!

 
Norsk lærebokhistorie
PDF Skriv ut E-post

Lærebøkene har fått sin historie. Praktverket "Norsk lærebokhistorie er gitt ut på Universitetsforlaget, finn den her! Kapitell 7 omtaler lærebøker i praktiske og estetiske fag. Fra side 454 til 471 omtales lærebøker i mat og helse. Det er en glede å sitere fra oppsummeringen: " Dagens lærebøker viser fram et fag som strutter av selvtillig. Det er grunn til å tro at denne selvtilliten vil holde seg, og at både maten og faget blir enda mer viktig i framtida". Det er en glede å lese disse sidene.

 
Henvendelse til KD og svaret 19.12.16
PDF Skriv ut E-post

5. desember 2016 sendte LMHS henvendelse til kunnskapsminister T. R. Isaksen om hvordan KD skal følge opp stortingets vedtak om en plan for å styrke de praktiske og estetiske fagene. Vi spør om hvem som involveres, hva framdriften er og når planen skal legges fram for stortinget.

LMHS fikk svar 19.12. 16. Der opplyser Borghild Lindhjem-Godal og Linn-Hege Lyngby Eliassen at de i KD arbeider med strategien for fagfornyelsen i grunnskolen. Styrking av praktiske og estetiske fag inngår i den planen. Den er ikke ferdig. De takker for forespørselen fra LMHS om å bidra i arbeidet. Det vil de komme tilbake til når strategiplanen er lagt.

 
Pisa-resultater tirsdag 6. 12.
PDF Skriv ut E-post

I morgen offentliggjøres Pisa-resultatene. Følg med her!

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Siste >>
Side 1 av 8